Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Gambar utk pertandingan mewarna kategori 5 -7 thn
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Gambar utk pertandingan



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 18-Nov-2008 06:13
Family Day at Wet World Pedas Hot Spring
on 8 Nov 2008 was my Company family day at Wet World Pedas Hot Spring. disbbkan nie la family day yg pertama so sanggup tu travel fr BB to Pedas. lepas subuh kita org dah kluar dah. so sampai kat pedas dlm kul 8.00 pagi. alhamdulillah perjalanan berjalan lancar.
sampai saja kat pedas baru teringat yg x bawa camera...rugi sgt sbb x dapat ambil gambar dia org tu.
nie pon dpt dari facebook officemate.
dah la baju swimming tu baru beli...makcik dia org yg belikan...baru jer gie ambik 1 day b4 family day tu...
adriana masuk pertandingan mewarna.. tapi x menang asyik tgk org jer...mayb sbb x biasa kot...
suruh dia masuk game lain dia dah x nak...nak main kat tempat lain..
mmg happy sgt dia org hari tu
adriana dari kul 9 dia masuk dlm air sampai la kul 4 baru naik...
adik naik awal skit mayb sbb dia dmm... x perasan yg dia demam masa nak balik baru la perasan
sian dia
masa family day ari tu cuma dapat consolation price jer... tunggu la sampai abis tapi no x naik2 gaik
huhuhuhuhuhu....grand prize LCD tv 42" ......
x per la maybe x der rezeki tahun nie.. insyaallah tahun depan kot hehehheh

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.